Havet

Du nærmer deg en unik plass. Et fyr midt i havet, nordafor polarsirkelen. Helt avhengig av vær og vind. Vinteren kan være mild & vakker, men også vill & heftig. Været endrer seg raskt, fordi det åpne vesthavet er vår nærmeste nabo. Vi må derfor forberede oss på at enkelte dager byr på storm & kulde.

Værfast

Gjestenes sikkerhet kommer alltid først. Litt avhengig av vindretning, er vi  derfor ikke på havet når det er sterk kuling eller storm. Da kan vi bli værfaste. Det skjer som regel ikke mer enn 3 – 4 ganger i året, en eller to dager av gangen. Dersom dette skulle skje på din planlagte ankomstdag vil vi ordne det slik at du blir tatt godt vare på av en av våre utmerkede samarbeidspartnere på fastlandet. Vi vil også refundere 50 % av det tapte oppholdet.

I tilfelle

Vinterstid anbefaler vi degderfor å bestille full flex billett dersom du reiser med fly, i tilfelle sterk vind skulle hindre avreisen slik først planlagt. En annen mulighet er å legge inn en dags margin etter oppholdet på Litløy fyr.  Vi anbefaler Skagakaia i Bø for overnatting på vei til Litløy fyr.

Send oss gjerne en epost dersom du har spørsmål eller ønsker å bestille et opphold på Litløy fyr.